Speakerplans.com Homepage
Forum Home Forum Home > General > Amp Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - Noise power supply switching Crown I-Tech T6000.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Noise power supply switching Crown I-Tech T6000.

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
opacheco View Drop Down
Registered User
Registered User


Joined: 09 March 2008
Location: Honduras
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opacheco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 February 2020 at 4:50am
Hi,

Do someone have the Schematics (complete schematics) for this amp?

Thanks
opacheco.
Back to Top
Kadro View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 03 December 2021
Location: Brasil
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kadro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 December 2021 at 11:49pm
I am from Uruguay but live here in Brasil, i got more information about this amp
Back to Top
KK Audio View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 03 November 2022
Location: Richmond UK
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KK Audio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 November 2022 at 1:02pm
Hi, could you tell me how you fixed the problem please. I have an Itech that has the same fault. Many thanks KKAUDIO 
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.