Print Page | Close Window

Yamaha s115h 2. 400 watt 8 ohm speakers

Printed From: Speakerplans.com
Category: General
Forum Name: Newbie Discussion
Forum Description: Newbie Discussion/Questions. Look less stupid here...
URL: https://forum.speakerplans.com/forum_posts.asp?TID=105306
Printed Date: 14 August 2020 at 8:15pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.03 - http://www.webwizforums.com


Topic: Yamaha s115h 2. 400 watt 8 ohm speakers
Posted By: Foyle1
Subject: Yamaha s115h 2. 400 watt 8 ohm speakers
Date Posted: 27 May 2020 at 2:03am
Anyone tell me how to trouble shoot what’s wrong? I have two speakers one quit. Are used an ohmmeter and it seems that all the readings were the same as the speaker that work? I think it’s a crossover but I don’t have sound out of either speaker now. And can someone tell me where to get parts or what parts it might need if it is the crossover? What kind of ohm Readings should I have on different parts? Are the speakers worth fixing? I think I need bigger speakers but I would like to get these working anyway. Thank you for your replies



Replies:
Posted By: djeddie
Date Posted: 27 May 2020 at 2:03pm
Check your leads first... if one worked, and now bot don't, I'd guess there may be a problem there. It may even be the connectors on the amp/speaker/crossover/source etc etc.

-------------
Chas n Dave : it's like Drum and Bass but with beards.             E=mc² ±3dB


Posted By: Foyle1
Date Posted: 27 May 2020 at 5:29pm
Hello thanks. But my other speakers work fine on same leads



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net