Speakerplans.com Homepage
Forum Home Forum Home > Other Chat > Computer Talk
  New Posts New Posts RSS Feed - Win 7 Profile
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Win 7 Profile

 Post Reply Post Reply
Author
Message
nickyburnell View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 4089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nickyburnell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Win 7 Profile
    Posted: 12 April 2018 at 8:58pm
Cant find any stuff online about this. Its NOT the usual .BAK reg thing. The registry entries for the profile are 100% correct.

Had 12 or so 7 machines lose their profile, chkdsk and roll back sorts for a while then occasional loss but back on re-start.  Only common denominators are:

It's not happened on a domain.
They all have MS Essentials installed.
They all have Adobe Reader.

Its not a particular update as far as I can see but am suspicious of MSE?

If little old me is seeing lots I would have thought it would have got onto forums, but no.

Any I.T. guys seeing this?
It's everything, not everythink!
Back to Top
nickyburnell View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 4089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nickyburnell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 April 2018 at 4:08pm
So MS hold back on the Intel fiasco patch because they had to wait for AV suppliers to release update that does not see a reg entry as virus. Then THEIR OWN AV causes all this shit and now 7 users have to manually update from catalogue. Just what yer average 80 year old is capable of and they are the demographic hanging on to 7. Fiasco (again), also affecting Server 2008.
It's everything, not everythink!
Back to Top
Sinai Sound View Drop Down
Registered User
Registered User
Avatar

Joined: 09 November 2009
Location: Sheffield
Status: Offline
Points: 499
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sinai Sound Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 April 2018 at 9:35pm
I've seen a bit of this in the last week, also looked online and found no mention

Been having to deal with the .bak one for a bit, but this one is strange

The last one I "fixed" I got annoyed, and just created a new profile and copied user docs across, which tbh was fairly simple

Would be nice to know the reason it's all happening though...
Back to Top
nickyburnell View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 4089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nickyburnell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 April 2018 at 10:48pm
I found a post on woodys. ALL mine have been on mse AV though . ANNOYING
It's everything, not everythink!
Back to Top
Sinai Sound View Drop Down
Registered User
Registered User
Avatar

Joined: 09 November 2009
Location: Sheffield
Status: Offline
Points: 499
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sinai Sound Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 April 2018 at 5:53pm
You got a link to it?

On woodys that is....
Back to Top
nickyburnell View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 4089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nickyburnell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 April 2018 at 6:19pm
It's everything, not everythink!
Back to Top
Sinai Sound View Drop Down
Registered User
Registered User
Avatar

Joined: 09 November 2009
Location: Sheffield
Status: Offline
Points: 499
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sinai Sound Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 April 2018 at 12:45pm
Thanks mate, will have a read
Back to Top
nickyburnell View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 06 February 2005
Status: Offline
Points: 4089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nickyburnell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 April 2018 at 4:12pm
It's deffo MSE, removed it from a few more and all OK on Eset.

Mate has removed it, reset update catalogue (software distribution), done , "new" updates that then show and put MSE back, seem OK.
It's everything, not everythink!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.