Speakerplans.com Homepage
Forum Home Forum Home > Other Chat > Computer Talk
  New Posts New Posts RSS Feed - WTF!?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

WTF!?

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
slaz View Drop Down
Old Croc
Old Croc
Avatar

Joined: 27 November 2009
Location: London E2
Status: Offline
Points: 2661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote slaz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 October 2011 at 3:47pm
Originally posted by soundchippy soundchippy wrote:

Gave the machine a try today. Booted into Bios, reset defaults (not sure if this did anything tbh), then ran the dell factory restore from the recovery partition. Woking fine now.  Confused

Thanks for all the tips.


Looks like

"Oh yeah - one more possibility - you may just have corrupted BIOS setup data (CMOS data)."

was probably a correct diagnosis then :-)




Back to Top
The Builder View Drop Down
Old Croc
Old Croc


Joined: 03 January 2010
Status: Offline
Points: 3107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Builder Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 October 2011 at 4:29pm
Or very slightly loose RAM, deffo re-seat it.
It just is.
Back to Top
soundchippy View Drop Down
Young Croc
Young Croc


Joined: 09 September 2011
Location: Tavistock
Status: Offline
Points: 770
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soundchippy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 October 2011 at 4:34pm
I find it funny that it even booted this morning. pc wasnt even getting to the dell screen last night
Back to Top
slaz View Drop Down
Old Croc
Old Croc
Avatar

Joined: 27 November 2009
Location: London E2
Status: Offline
Points: 2661
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote slaz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 October 2011 at 4:48pm
Originally posted by The Builder The Builder wrote:

Or very slightly loose RAM, deffo re-seat it.


True ...
Back to Top
TechnoChef View Drop Down
Registered User
Registered User


Joined: 23 April 2009
Location: Oxfordshire
Status: Offline
Points: 1109
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TechnoChef Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 October 2011 at 5:40pm
Originally posted by slaz slaz wrote:


Originally posted by The Builder The Builder wrote:

Or very slightly loose RAM, deffo re-seat it.


True ...


I second that, some of the dells I see at work have serious build quality issues
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.